Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon

Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkstraat 4A in Dieren.

Meer informatie over Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon in Dieren

Op dit moment is er onderhoud aan de website van Shanna Grotenhuis schoonheidssalon, maar je kunt nog steeds online een afspraak inboeken. De schoonheidssalon is gevestigd in Dieren en biedt verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, wimperextensions en manicure- en pedicurebehandelingen. Sinds november 2015 is de salon verhuisd naar een nieuwe locatie, waardoor er meer ruimte en doorgroeimogelijkheden zijn. Shanna Grotenhuis is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en biedt ook cosmetische hand- en voetverzorging en harsbehandelingen aan. Je kunt direct een afspraak maken via de website van de salon.

Wil je weten wat Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook