ShampooBars.nl

ShampooBars.nl is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Kanaalweg 5 in Spankeren.

Meer informatie over ShampooBars.nl in Spankeren

Meer dan 200.000 huishoudens douchen plasticvrij met de Shampoo Bars van ShampooBars.nl. Deze Bars worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland met natuurlijke ingrediënten en zijn duurzaam geproduceerd. De Bars zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals shampoo bars, conditioner bars en body bars, en hebben elk hun eigen specifieke ingrediënten en werking. Het gebruik van Shampoo Bars zorgt niet alleen voor een heerlijk zachte haardos, maar ook voor een betere wereld zonder plastic. Een Shampoo Bar vervangt namelijk drie plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Daarnaast zijn de verpakkingen van de Bars biologisch afbreekbaar en plasticvrij. Naast het milieu is ShampooBars.nl ook begaan met het welzijn van hun medewerkers en werken ze samen met dagbestedingsorganisaties om de producten in te pakken. De Bars zijn verkrijgbaar bij zo'n 1000 verkooppunten en kunnen gemakkelijk online besteld worden, waarbij gratis verzending geldt bij bestellingen vanaf €35 in Nederland.

Wil je weten wat ShampooBars.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ShampooBars.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ShampooBars.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ShampooBars.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar ShampooBars.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ShampooBars.nl

Bezoekers bekeken ook