Sense of Beauty

Sense of Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Rozendaalselaan 3 in Velp.

Meer informatie over Sense of Beauty in Velp

Mijn naam is Iris Spaans en ik ben de eigenaresse van schoonheidssalon Sense of Beauty in Velp. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en bied een breed scala aan behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, acné behandelingen, massages, rugbehandelingen en harsen. Ik blijf mezelf constant bijscholen om de best mogelijke resultaten te kunnen bieden in een rustgevende omgeving. Je kunt snel een afspraak maken via de website van Spiegel M Spiegel, waar je mijn naam kunt selecteren om er zeker van te zijn dat ik persoonlijk jouw behandeling zal uitvoeren. Gun jezelf een moment van ontspanning en verzorg je huid met de beste producten van Medik8. Ook bied ik cadeaubonnen aan voor speciale gelegenheden en kun je eenvoudig jouw favoriete Medik8 producten bestellen via mijn contactgegevens. Je kunt me bereiken via telefoon of e-mail en mijn salon is gevestigd aan de Rozendaalselaan 3 in Velp.

Wil je weten wat Sense of Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sense of Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sense of Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sense of Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sense of Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sense of Beauty

Bezoekers bekeken ook