Sem Café

Sem Café is een Afhaalrestaurant gelegen aan Noorder Parallelweg 25 in Velp.

Meer informatie over Sem Café in Velp

In dit café zijn er geen coronamaatregelen meer en kun je genieten van originele dranken en heerlijk eten. De sfeer is geweldig en er is een speciale aanbieding waarbij je de zes speciaalbieren van de tap kunt drinken en de zesde gratis krijgt. Op de tap hebben ze onder andere La Chouffe, Triple d'Anvers, Texels Skuumkoppe en IJwit. Op de menukaart staan onder andere portie bitterballen, gemengde bittergarnituur en een portie kaas. Daarnaast hebben ze ook een feestzaal en organiseren ze verschillende evenementen. Er zijn positieve Facebook reviews waarin mensen het eten prijzen en het café als gezellig en gastvrij beschrijven. Er is ook een nieuwssectie waarin wordt aangekondigd dat Blue Touch live zal optreden op 26 mei en dat het café de plek is om nieuwe vrienden te ontmoeten. Verder zijn er 5 redenen waarom je naar Sem café zou moeten gaan en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Voor reserveringen kun je contact opnemen via info@semcafe.nl of bellen naar 026 363 61 07. Het café is gesloten op zondag en maandag en opent van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur. Het adres is Ommershofselaan 14, 6881 RT Velp.

Wil je weten wat Sem Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sem Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sem Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sem Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sem Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sem Café

Bezoekers bekeken ook