Schülski-IT

Schülski-IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 77 in Dieren.

Meer informatie over Schülski-IT in Dieren

Ik bied uitgebreide service aan klanten, waarbij ik de tijd neem om uitleg te geven, advies te geven, vragen te beantwoorden en passende oplossingen te vinden. Door jarenlange ervaring met ICT heb ik een brede kennis opgebouwd, niet alleen van Windows, maar van alles daaromheen. Ik ben van mening dat goede ICT niet altijd duur hoeft te zijn en help daarom tegen een redelijke prijs, zonder minimumtarief of voorrijkosten. Mijn diensten omvatten onder andere het upgraden naar een solid state drive (SSD) voor snellere systemen, advies en ondersteuning bij ICT-vraagstukken, reparaties en upgrades van desktops en laptops, het op maat samenstellen van computers, het upgraden naar Windows 10 met behoud van gegevens, en het voorkomen van dataverlies door onder andere back-up en antivirus software. Voor zakelijke klanten denk ik graag mee voor op maat gemaakte oplossingen, zodat zij zich kunnen focussen op het runnen van hun bedrijf. Schülski-IT biedt hulp op het gebied van ICT in Dieren en omstreken, en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Schülski-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schülski-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schülski-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schülski-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Schülski-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schülski-IT

Bezoekers bekeken ook