Schoonheidssalon MIRELLA

Schoonheidssalon MIRELLA is een Schoonheidssalon gelegen aan Domeinlaan 32 in Dieren.

Meer informatie over Schoonheidssalon MIRELLA in Dieren

U kunt contact opnemen voor vragen over een behandeling of om 's avonds een afspraak te plannen. Het telefoonnummer is 0628183682 of u kunt het contactformulier invullen. Als u voor het eerst komt, worden uw adresgegevens genoteerd vanwege de WKKGZ-wet waar de salon onder valt. U kunt een geplande afspraak binnen 48 uur annuleren zonder kosten. Na deze 48 uur wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. De salon is geopend voor behandelingen op maandag tot en met donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.

Wil je weten wat Schoonheidssalon MIRELLA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon MIRELLA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon MIRELLA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon MIRELLA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Schoonheidssalon MIRELLA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon MIRELLA

Bezoekers bekeken ook