Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen

Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijnenberghof 21 in Dieren.

Meer informatie over Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen in Dieren

Schoonheid komt van binnenuit, dat is de visie van Ilse Baltussen. Ze gelooft dat innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans moeten zijn om een stralende huid te krijgen. In haar kleinschalige praktijk in Dieren, gelegen in een bosrijke omgeving, biedt ze behandelingen aan waar persoonlijke aandacht, eerlijk advies, rust en tijd voor de gasten centraal staan. Ilse werkt samen met andere disciplines, zoals een diëtiste, huidtherapeute, huisarts en dermatoloog. Alle behandelingen worden vakkundig uitgevoerd en afgestemd op de voorkeur en behoeften van de klant. Daarnaast heeft Ilse een webshop waar producten van Aveda met tot 25% korting worden aangeboden. Voor het maken van een afspraak of voor persoonlijk advies over de huid kun je contact opnemen met Ilse.

Wil je weten wat Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon en Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen

Bezoekers bekeken ook