Schellekens & Van den Boomen Tandartsen

Schellekens & Van den Boomen Tandartsen is een Tandarts gelegen aan Beekhuizenseweg 2 in Velp.

Meer informatie over Schellekens & Van den Boomen Tandartsen in Velp

Schellekens & Van den Boomen Tandartsen is een tandartspraktijk in Velp waar patiënten terecht kunnen voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. De praktijk, die sinds 2014 bestaat, hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en maakt voor elke patiënt een individueel behandelplan. Bij spoedgevallen kan er gebeld worden naar het nummer 026-3620333. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en preventie, en implantologie. Daarnaast is er ook een tandtechnisch laboratorium aanwezig. De praktijk hecht veel waarde aan kwaliteit in de mondzorg en houdt rekening met de algemene conditie van het gebit en de mondgezondheid van de patiënt. Het doel is om ervoor te zorgen dat patiënten weer zorgeloos kunnen lachen en trots kunnen zijn op hun eigen gebit. De praktijk is gevestigd aan de Beekhuizenseweg 2 in Velp.

Wil je weten wat Schellekens & Van den Boomen Tandartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schellekens & Van den Boomen Tandartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schellekens & Van den Boomen Tandartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schellekens & Van den Boomen Tandartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Schellekens & Van den Boomen Tandartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schellekens & Van den Boomen Tandartsen

Bezoekers bekeken ook