Rooms Kath Parochie Emmauskerk

Rooms Kath Parochie Emmauskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Rode Kruislaan 2 in Dieren.

Meer informatie over Rooms Kath Parochie Emmauskerk in Dieren

De R.K. Parochie St. Eusebius is een geloofsgemeenschap die gebouwd is op het fundament van Jezus Christus. De parochie maakt deel uit van de Rooms-Katholieke Kerk en haar lange traditie. De belangrijkste bronnen waaruit de geloofsgemeenschap leeft zijn de Bijbel en de zeven sacramenten. Ze streven ernaar om als broeders en zusters in liefde en vrede met elkaar en anderen om te gaan, geïnspireerd door de Heilige Geest en met de hulp van Maria en alle heiligen. Pastoor drs. Tuan T. Nguyen nodigt iedereen uit om deel uit te maken van de gemeenschap.

Wil je weten wat Rooms Kath Parochie Emmauskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rooms Kath Parochie Emmauskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rooms Kath Parochie Emmauskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Kath Parochie Emmauskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Rooms Kath Parochie Emmauskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rooms Kath Parochie Emmauskerk

Bezoekers bekeken ook