Rolling Home Mannenkoor Ellecom

Rolling Home Mannenkoor Ellecom is een Bouwmarkt gelegen aan De Vlashegge 18 in Dieren.

Meer informatie over Rolling Home Mannenkoor Ellecom in Dieren

Het mannenkoor Rolling Home bestaat al 15 jaar en is een shanty koor dat om de twee weken oefent onder leiding van dirigent Sjaak Leenders. Ze zingen voor hun plezier en doen dat om de beurt bij de leden thuis. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit Ierse, Engelse en Schotse zeemansliedjes, maar ze zingen ook nummers als 'De stad Amsterdam' van Jacques Brel en 'Sloop John B' van de Beach Boys. De repetities beginnen om 20:30 uur, na een inloop voor koffie vanaf 20:00 uur. Rond 22:00 uur is er een pauze met drankjes en hapjes, waarna ze nog ongeveer 45 minuten tot een uur doorgaan. Het koor is nog op zoek naar nieuwe zangers.

Wil je weten wat Rolling Home Mannenkoor Ellecom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rolling Home Mannenkoor Ellecom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rolling Home Mannenkoor Ellecom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rolling Home Mannenkoor Ellecom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Rolling Home Mannenkoor Ellecom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rolling Home Mannenkoor Ellecom

Bezoekers bekeken ook