Riolering Ontstopping Service ROS

Riolering Ontstopping Service ROS is een Loodgieter gelegen aan Annastraat 79 in Velp.

Meer informatie over Riolering Ontstopping Service ROS in Velp

Heeft u last van een verstopt riool? Neem dan contact op met ROS in Arnhem. Zij bieden een 24-uurs rioolservice aan en staan altijd klaar om uw rioolproblemen op te lossen. De vakmensen inspecteren, ontstoppen en repareren alle soorten afvoeren met behulp van moderne apparatuur. U kunt altijd rekenen op snelle en vakkundige professionals die overlast tot een minimum beperken. ROS werkt op no cure, no pay-basis, wat betekent dat u alleen betaalt als de verstopping daadwerkelijk is verholpen. Ze hanteren een vast tarief van €99,- exclusief BTW, inclusief voorrijkosten en materialen. Daarnaast bieden ze drie maanden garantie op alle ontstoppingen en reinigingen. U kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of via de contactgegevens die vermeld staan. Ze zijn actief in verschillende regio's, waaronder Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Velp.

Wil je weten wat Riolering Ontstopping Service ROS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Riolering Ontstopping Service ROS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Riolering Ontstopping Service ROS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Riolering Ontstopping Service ROS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Riolering Ontstopping Service ROS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Riolering Ontstopping Service ROS

Bezoekers bekeken ook