Rijschool Rij Secure

Rijschool Rij Secure is een Rijschool gelegen aan Plevierstraat 26 in Velp.

Meer informatie over Rijschool Rij Secure in Velp

Rijschool Rij Secure is een rijschool in Arnhem die sinds 2008 rijlessen aanbiedt. Ze zijn gespecialiseerd in zowel automaat als schakel rijlessen en hebben ervaren instructeurs die een persoonlijke aanpak hanteren. Het doel van de rijschool is om leerlingen efficiënt en betaalbaar hun rijbewijs te laten halen. Ze bieden kwalitatieve en servicegerichte rijlessen aan, waarbij de focus niet alleen op het CBR-examen ligt, maar ook op het voorbereiden van de rijvaardigheden voor de toekomst. Rijschool Rij Secure biedt ook spoedopleidingen en faalangst rijlessen aan. Ze hebben een gemiddeld slagingspercentage van 76% sinds 2008. Daarnaast bieden ze verschillende lespakketten aan die in termijnen kunnen worden betaald. De rijschool heeft ook voordelen zoals geen duo rijlessen, een vaste instructeur en flexibele lesuren. Kortom, Rijschool Rij Secure is een goede keuze voor iedereen die rijlessen wil volgen in Arnhem of Nijmegen.

Wil je weten wat Rijschool Rij Secure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Rij Secure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Rij Secure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Rij Secure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Rijschool Rij Secure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Rij Secure

Bezoekers bekeken ook