Rijschool Remy Buiting

Rijschool Remy Buiting is een Rijschool gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 13E in Dieren.

Meer informatie over Rijschool Remy Buiting in Dieren

Bij Remy Buiting in Dieren kun je rijlessen volgen in een goed onderhouden Volkswagen Golf 7. De auto is rookvrij en zowel de cursist als de auto zijn volledig verzekerd. Remy vindt het belangrijk dat je plezier hebt tijdens je rijopleiding en je op je gemak voelt, omdat dit ervoor zorgt dat je beter presteert. Hij werkt met een geavanceerd plansysteem waardoor je en/of je ouders direct inzicht hebben in de agenda en een duidelijk overzicht hebben van de lessen en betalingen. Je kunt zelfs je vorderingskaart bekijken om een beeld te krijgen van je rijopleiding. Vanuit het plansysteem ontvang je automatisch een bericht per e-mail met de datum van je volgende rijles, en een half uur voor de les ontvang je ook nog een herinneringsbericht. Daarnaast feliciteert Remy enkele cursisten die in één keer geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Hij geeft ook rijles in andere plaatsen zoals Arnhem, Doesburg en Rheden.

Wil je weten wat Rijschool Remy Buiting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Remy Buiting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Remy Buiting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Remy Buiting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Rijschool Remy Buiting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Remy Buiting

Bezoekers bekeken ook