Restaurant Soirée

Restaurant Soirée is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 73 in Velp.

Meer informatie over Restaurant Soirée in Velp

In Velp heeft een historisch pand aan de hoofdstraat eindelijk zijn eindbestemming gevonden. Het pand diende eerder als onderkomen voor een barones, een boekhandel, een museum en een garage. Nu is het getransformeerd tot Restaurant Soirée, de nieuwste hotspot van Velp. In dit statige pand kunnen mensen samenkomen, genieten van eigentijdse gerechten, kwalitatieve wijnen en verrukkelijke cocktails. Het interieur ademt de sfeer van de flamboyante roaring twenties. Bij Soirée kun je terecht voor koffie, lunch, high tea, diner en borrel. Het is laagdrempelig en luxe tegelijkertijd. Je kunt doen waar je zin in hebt, van een kopje koffie tot een fles Chablis. Soirée biedt het beste van twee werelden: toegankelijkheid en de mogelijkheid om groots uit te pakken.

Wil je weten wat Restaurant Soirée verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Soirée of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Soirée? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Soirée het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant Soirée reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Soirée

Bezoekers bekeken ook