Restaurant La Padella

Restaurant La Padella is een Italiaans restaurant gelegen aan Rozendaalselaan 12 in Velp.

Meer informatie over Restaurant La Padella in Velp

Welkom bij restaurant La Padella! Dit restaurant is bekend vanwege de pizzeria, shoarma en grillroom La Padella twee deuren verderop. Het team van La Padella staat klaar om u te ontvangen van maandag tot en met zondag, van 16:30 tot 22:00. Ze serveren luxe wijnen en hebben een uitgebreid menu met hoogstaande Italiaanse gerechten. Als u nieuwsgierig bent, kunt u een kijkje nemen op hun website waar ze ook foto's van hun gerechten hebben geplaatst. Voor informatie, reserveringen en bestellingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026 379 93 60 of via e-mail info@restaurantlapadella.nl. Het restaurant is gevestigd aan de Rozendaalselaan 12 in Velp.

Wil je weten wat Restaurant La Padella verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant La Padella of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant La Padella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant La Padella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant La Padella reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant La Padella

Bezoekers bekeken ook