Restaurant Koetshuis Rhederoord

Restaurant Koetshuis Rhederoord is een Biologisch restaurant gelegen aan Parkweg 19 in De Steeg.

Meer informatie over Restaurant Koetshuis Rhederoord in De Steeg

Restaurant Koetshuis Rhederoord is gevestigd in het koetshuis van Landgoed Rhederoord. Het restaurant werd in 2014 volledig verbouwd en biedt een culinaire ervaring met biologische producten uit de streek. Het team van het restaurant verwelkomt gasten voor lunch, borrel en diner. Het restaurant is doordeweeks geopend vanaf 13.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. Op dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten in juli en augustus. Daarnaast zijn er verschillende nieuwsberichten, waaronder een vaderdag barbecue op 18 juni en de introductie van de nieuwe chef Thijs. Het restaurant biedt ook de lekkerste prosciutto uit de Italiaanse Marken. Kortom, Restaurant Koetshuis Rhederoord biedt een culinaire ervaring met lokale, biologische producten in een prachtige omgeving aan de rand van de Veluwe.

Wil je weten wat Restaurant Koetshuis Rhederoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Koetshuis Rhederoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Koetshuis Rhederoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant Koetshuis Rhederoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Koetshuis Rhederoord

Bezoekers bekeken ook