Restaurant de Watermolen

Restaurant de Watermolen is een Restaurant gelegen aan Hendrikus Avelinghstraat 154 in Velp.

Meer informatie over Restaurant de Watermolen in Velp

Restaurant De Watermolen is een sfeervol restaurant in Velp Gld, gelegen aan de voet van de Posbank. Het restaurant is al meer dan 55 jaar in handen van de familie Kluit en heeft diverse eervolle vermeldingen behaald. Het restaurant is bekroond met een Bib Gourmand van Michelin, wat staat voor een bijzonder goede keuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De keukenbrigade werkt waar mogelijk met streekgebonden biologische producten. Gasten kunnen genieten van de voortreffelijke keuken in het sfeervolle restaurant of op het intieme terras. Het restaurant biedt ook een maaltijdservice aan voor thuis, die bezorgd kan worden binnen Velp, Rozendaal, Rheden, De Steeg en Arnhem Noord. De Watermolen is gesloten van 31 december tot en met 3 januari 2024. Het restaurant is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Restaurant de Watermolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Watermolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Watermolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Watermolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant de Watermolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Watermolen

Bezoekers bekeken ook