Restaurant De Ruif

Restaurant De Ruif is een Restaurant gelegen aan Heuvenseweg 6 in Rheden.

Meer informatie over Restaurant De Ruif in Rheden

Bij restaurant De Ruif in Rheden kun je terecht voor een intiem diner, een zakelijke lunch, een feestelijke middag of avond met vrienden en familie. Je kunt online reserveren of contact opnemen voor speciale wensen. Ze bieden een 3-gangen keuzemenu voor 35,00 waar je van kunt genieten. De locatie van het restaurant is aan de voet van de Posbank, omringd door bos en prachtige landerijen. Ze organiseren ook evenementen en feesten en hebben een regelmatig wisselende menukaart. Je kunt reserveren voor lunch of diner en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook boerderij De Deel is een mooie locatie voor evenementen en feesten. Ze hebben een cadeaubon beschikbaar en houden je graag op de hoogte van hun activiteiten.

Wil je weten wat Restaurant De Ruif verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Ruif of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Ruif? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Ruif het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant De Ruif reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Ruif

Bezoekers bekeken ook