Restaurant De Peerdestal

Restaurant De Peerdestal is een Restaurant gelegen aan Zutphensestraatweg 50 in Ellecom.

Meer informatie over Restaurant De Peerdestal in Ellecom

Restaurant de Peerdestal is een sfeervol à la carte restaurant dat dagelijks geopend is vanaf 12.00 uur. Ze stellen hun menukaart met zorg samen voor ieder seizoen. Daarnaast beschikken ze over twee sfeervolle ruimtes voor besloten gezelschappen van 30 tot 300 personen, waarbij ze graag meedenken over de invulling van het feest. Het restaurant heeft vacatures beschikbaar en biedt de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken met leuke collega's en gasten. Ze organiseren ook regelmatig evenementen zoals het Sunday Live Café en feestdagen, waarbij ze de nieuwe menukaart presenteren. Het restaurant is makkelijk bereikbaar voor verschillende plaatsen in de regio zoals Velp, Rheden, Ellecom, Arnhem, Duiven, Doesburg en Dieren.

Wil je weten wat Restaurant De Peerdestal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Peerdestal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Peerdestal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Peerdestal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant De Peerdestal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Peerdestal

Bezoekers bekeken ook