Restaurant Bronckhorst

Restaurant Bronckhorst is een Restaurant gelegen aan Arnhemsestraatweg 251 in Rheden.

Meer informatie over Restaurant Bronckhorst in Rheden

In het historische pand aan de Arnhemsestraatweg bevindt zich sinds 2002 een uniek restaurant genaamd Bronckhorst. Hier kunt u genieten van smakelijke, dagverse gerechten uit de eerlijke keuken. Het team van Bronckhorst zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt in de sfeervolle ambiance. Daarnaast biedt het restaurant speciale arrangementen aan, zoals de Amuse Zondag elke laatste zondagmiddag van de maand en een gezellige High Tea voor groepen vanaf 20 personen. Op de menukaart staan heerlijke gerechten zoals een sesamtuille gevuld met sashimi tonijn en zeeduivelnootjes omwikkeld met spek en geserveerd met een pittige saus. Het restaurant is van donderdag tot en met maandag geopend vanaf 12.00 uur en reserveren kan alleen telefonisch. Let op: van dinsdag 22 augustus tot en met woensdag 30 augustus 2023 is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Restaurant Bronckhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bronckhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bronckhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bronckhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant Bronckhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bronckhorst

Bezoekers bekeken ook