Restaurant Avegoor

Restaurant Avegoor is een Restaurant gelegen aan Zutphensestraatweg 2 in Ellecom.

Meer informatie over Restaurant Avegoor in Ellecom

In het sfeervolle restaurant Avegoor in Ellecom kunt u genieten van verschillende culinaire gerechten. Het restaurant serveert eerlijke gerechten gemaakt van dagverse en regionale ingrediënten. Na een actieve dag kunt u hier aanschuiven voor een heerlijk diner met lokale invloeden, zoals een frisse quinoa salade of een klassieke carpaccio. Daarnaast kunt u gebruik maken van de private dining faciliteiten in de serre van het restaurant. Het restaurant heeft een prettige ambiance en is ook geschikt voor een gezellige borrel. Verder biedt het restaurant verschillende acties en evenementen aan, zoals een babyshower borrel, een Fletcher's High Tea en een 3-gangen wildmenu. Kortom, Restaurant Avegoor is de perfecte locatie om culinair te genieten in een ontspannen sfeer.

Wil je weten wat Restaurant Avegoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Avegoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Avegoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Avegoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Restaurant Avegoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Avegoor

Bezoekers bekeken ook