Ready to Dance

Ready to Dance is een Danswinkel gelegen aan Parallelweg 9 in De Steeg.

Meer informatie over Ready to Dance in De Steeg

Onze agenda zit vol tot 31 oktober 2023 voor het aanmeten van spitzen en het passen van dansschoenen en kleding. Als je ons een WhatsApp-bericht stuurt, ontvang je een autoreply met de beschikbare dagen in november waarop we afspraken kunnen plannen. Als je alleen balletschoentjes nodig hebt (dus geen spitzen), kunnen we soms nog wel eerder een afspraak voor je inplannen. De reactietijd op WhatsApp-berichtjes en online bestellingen is momenteel 1 tot 5 dagen. Onze winkel is alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak is geheel vrijblijvend en kan gemaakt worden via een WhatsApp-berichtje. Vanwege de drukte kan een afspraak meestal niet direct ingepland worden, maar ongeveer 5 dagen vooruit (momenteel ongeveer 2 weken). Dit geldt ook voor het afhalen van bestellingen. De winkel werkt op afspraak om de drukte beter te kunnen verdelen en wachttijden te verkorten. Het bedrijf heeft besloten om op afspraak te werken omdat er in het jaar ook rustige periodes zijn. Dit heeft alleen maar voordelen voor bezoekers. Voor het aanmeten van spitzen is toestemming van de balletdocent vereist. Als de docent twijfelt of de leerling geschikt is om op spitzen te beginnen, geven we advies. Als wij twijfelen, overleggen we met de docent voordat we spitzen verkopen. Dit kan betekenen dat we niet direct spitzen kunnen verkopen, maar dit doen we met goede intenties. Het aanmeten.

Wil je weten wat Ready to Dance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ready to Dance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ready to Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ready to Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Ready to Dance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ready to Dance

Bezoekers bekeken ook