R.L. Herscheit

R.L. Herscheit is een Postzegelhandel gelegen aan De Vlashegge 33 in Dieren.

Meer informatie over R.L. Herscheit in Dieren

Geachte Klant, Met verdriet moeten wij mededelen dat Ron Herscheit eigenaar van Postzegelhandel Ron Herscheit (Scandinavianstamps) is overleden. Wij sluiten zijn zaak en website onmiddelijk. Lopende bestellingen gaan we niet meer afdoen. Heeft u daarover vragen, schroom niet om ons te contacten, gebruik hiervoor het e-mailadres: pzhronh@bart.nl. Onze excuses voor de overlast en zijn er vragen, dan horen we dat graag. Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen dat u in hem hebt gehad. De familie.

Wil je weten wat R.L. Herscheit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.L. Herscheit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.L. Herscheit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.L. Herscheit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar R.L. Herscheit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.L. Herscheit

Bezoekers bekeken ook