Protestantse Gemeente Rheden

Protestantse Gemeente Rheden is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 51 in Rheden.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Rheden in Rheden

De website van de Protestantse Gemeente Rheden heet bezoekers van harte welkom en informeert hen over de gemeente en haar activiteiten. Er wordt een najaarsconcert georganiseerd door het Rhedens Fanfare Corps in samenwerking met een organist. Daarnaast wordt er een thema-avond gehouden over voedselverspilling. Het Zutphens Barok Ensemble opent de zondagmiddagserie met een concert. Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd in en rondom de Dorpskerk, zoals bijbelstudie, een cursus mediteren, samen lezen in de Bijbel en een soos. Elke zondag is er om 10.00 uur een online eredienst die wordt uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. Vertegenwoordigers van de Raad van Kerken Veluwezoom hebben een nieuwjaarsgroet aangeboden aan de Liberaal Joodse gemeente Gelderland. Het Dorpsfeest ter ere van 450 jaar Rheden vindt plaats op 7 oktober met tal van activiteiten. Er zijn ook diverse activiteiten gepland voor zowel volwassenen als jeugd. Er wordt een presentatie gehouden over een reis naar Rwanda en er wordt een bijzondere viering georganiseerd met veel aandacht voor kinderen. De Startzondag wordt georganiseerd door de gezamenlijke diaconieën van Rheden en Ellecom-De Steeg, waar ook de nieuwe naam van de kerkgemeenschap na de fusie bekendgemaakt zal worden.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Protestantse Gemeente Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Rheden

Bezoekers bekeken ook