Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg

Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg is een Protestantse kerk gelegen aan Oversteeg 47 in De Steeg.

Meer informatie over Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg in De Steeg

Op vrijdag 27 oktober wordt er een meditatieve wandeling georganiseerd door de Protestantse Gemeente Ellecom De Steeg. De wandeling start om 10.00 uur bij de Eltheto-kapel in De Steeg en voorafgaand is er koffie en thee te verkrijgen in de kerk. De wandeling is ongeveer 5 kilometer lang. Daarnaast wordt er op dezelfde dag een gezamenlijke maaltijd georganiseerd in Het Parkhuis aan de Parkweg in De Steeg, georganiseerd door de Parochie. Het begint om 18.00 uur en de kosten bedragen €5,00 per persoon. Verder wordt er aandacht besteed aan een nieuw ZWO project, waarbij er wordt gestreefd naar een toekomst voor kansarme kinderen in Pretoria, Zuid-Afrika. Deze kinderen groeien op in gebroken gezinnen en gewelddadige wijken, waardoor de helft van hen de middelbare school niet afmaakt en 40% werkloos is. De Protestantse Gemeente Ellecom De Steeg zet zich in om hier verandering in te brengen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals kerkdiensten in Ellecom en De Steeg, een stuurgroep Rheden/Ellecom-De Steeg en een zangevenement met Huub Oosterhuis. De adressen van de kerken zijn de Nicolaaskerk aan De Friedhof 6 in Ellecom en de Eltheto aan de Diepesteeg 16 in De Steeg. Het postadres is Oversteeg 47 in De Steeg.

Wil je weten wat Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protes­tantse gemeente Elle­com en De Steeg

Bezoekers bekeken ook