Praiseavond Dieren

Praiseavond Dieren is een Religieuze organisatie gelegen aan Meester Aalbersestraat 26 in Dieren.

Meer informatie over Praiseavond Dieren in Dieren

Elke zondagochtend om 10:00 uur vindt er een kerkdienst plaats in het gebouw van de Evangelische Gemeente Dieren. Iedereen is van harte welkom, inclusief oppas voor de allerkleinsten en een aparte kinderdienst voor de kinderen. Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. De kerk staat open voor christenen uit Dieren en omgeving en de Bijbel staat centraal tijdens de diensten. Naast de zondagse diensten worden er ook doordeweeks diverse activiteiten georganiseerd, zoals huiskringen waarin kleine groepen mensen samenkomen. Geluidsopnames van de diensten en andere samenkomsten zijn beschikbaar op de website van de gemeente. Om privacyredenen kunnen alleen preken en studies worden gedownload door bezoekers van de website. De volledige dienst is te downloaden na inloggen als lid. De contactgegevens van de Evangelische Gemeente Dieren zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Praiseavond Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praiseavond Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praiseavond Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praiseavond Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Praiseavond Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praiseavond Dieren

Bezoekers bekeken ook