Pets Place

Pets Place is een Dierenwinkel gelegen aan Wilhelminastraat 10 in Velp.

Meer informatie over Pets Place in Velp

Pets Place is de grootste dierenwinkel van Nederland en heeft een breed assortiment voor huisdieren. Ze hebben zowel een online webshop als ruim 200 fysieke winkels in het land. Pets Place biedt niet alleen producten voor huisdieren, maar ook voor het onderhoud van je tuin. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies, inentingen, knip- en wasbeurten en workshops. Ze verkopen producten van bekende merken zoals Royal Canin, Eukanuba en Whiskas voor honden, katten en andere huisdieren. Ook hebben ze speciaal voer voor huisdieren met gezondheidsproblemen. Je kunt Pets Place volgen op social media en je inschrijven voor de nieuwsbrief om korting te ontvangen.

Wil je weten wat Pets Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Pets Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place

Bezoekers bekeken ook