Paviljoen De Posbank

Paviljoen De Posbank is een Restaurant gelegen aan Beekhuizenseweg 1 in Rheden.

Meer informatie over Paviljoen De Posbank in Rheden

Paviljoen de Posbank is een oase van rust midden in het groen waar je kunt genieten van een zondagse herfstwandeling met appelgebak, een kop chocolademelk in de winter, proosten op de paarse heide van de Veluwezoom, de bloeiende natuur en een lekker ijsje. Het paviljoen biedt ook mogelijkheden voor vergaderingen, feesten en partijen. Het assortiment is eerlijk, duurzaam en lekker. Het is ook een perfect start- of eindpunt voor een wandeling langs de hoogtepunten van de Veluwezoom, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten. Paviljoen de Posbank is ook geschikt voor verjaardagsfeesten, babyshowers en bruiloften. Het ervaren team denkt graag met je mee en biedt legio mogelijkheden. Voor vergaderingen is er een ruimte voor 12 personen met wifi, een scherm en flipover. In het restaurant kun je tussendoor lunchen en na afloop borrelen op het terras of in de lounge. Het paviljoen is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur, behalve op feestdagen. Reserveren voor groepen of speciale arrangementen is mogelijk via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Paviljoen De Posbank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paviljoen De Posbank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paviljoen De Posbank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paviljoen De Posbank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Paviljoen De Posbank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paviljoen De Posbank

Bezoekers bekeken ook