PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal

PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Emmastraat 26 in Velp.

Meer informatie over PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal in Velp

Bij PARELS vanDaan kun je terecht voor unieke tweedehands kleding en lokale cadeautjes. De winkel is gevestigd in een knusse, historische bakkerswinkel aan het spoor. Naast kleding vind je er ook accessoires, sieraden en tassen, allemaal gemaakt met liefde en zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Inbrengen van kleding is mogelijk, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden, zoals maximaal 20 stuks per keer en het moet fris gewassen en gestreken zijn. Er zijn ook bepaalde merken die niet worden geaccepteerd. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor verdere informatie kun je terecht op de website of in de winkel zelf.

Wil je weten wat PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PARELS vanDaan tweedehands, uniek & lokaal

Bezoekers bekeken ook