Panta Rhei Schoonheidsinstituut

Panta Rhei Schoonheidsinstituut is een Schoonheidssalon gelegen aan Oranjestraat 1 C in Velp.

Meer informatie over Panta Rhei Schoonheidsinstituut in Velp

Panta Rhei is een vertrouwde huidspecialist in de omgeving van Arnhem die hoogwaardige huidbehandelingen aanbiedt. Anke Baks, de eigenaar, zorgt ervoor dat alles stroomt en dat uw huid gezond blijft. Bij Panta Rhei komt niet alleen uw huid, maar ook uzelf weer in balans. De schoonheidssalon in Velp geeft uw huid de persoonlijke en professionele aandacht die het nodig heeft. Als vaste klant kunt u online of telefonisch vervolgafspraken maken, maar ook als nieuwe klant bent u van harte welkom. U kunt altijd eerst een gratis intake of huidanalyse krijgen, zodat u weet welke behandelingen het beste voor u zijn. Panta Rhei biedt de meest geboekte behandelingen, zoals anti-aging behandelingen en acne behandelingen. De openingstijden en contactgegevens van Panta Rhei zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Panta Rhei Schoonheidsinstituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panta Rhei Schoonheidsinstituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panta Rhei Schoonheidsinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panta Rhei Schoonheidsinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Panta Rhei Schoonheidsinstituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panta Rhei Schoonheidsinstituut

Bezoekers bekeken ook