Pannekoekhuis Strijland

Pannekoekhuis Strijland is een Crêperie gelegen aan Groenestraat 1 in Rheden.

Meer informatie over Pannekoekhuis Strijland in Rheden

Bij Pannekoekhuis Strijland in Rheden op de Veluwe kunt u genieten van traditionele en ambachtelijke pannenkoeken. Ze bieden maar liefst 65 verschillende pannenkoeken aan, maar ook lunch en diner. Het familierecept blijft geheim, maar u kunt gerust komen proeven en raden naar de ingrediënten. Het is zelfs mogelijk om de pannenkoek opgerold en met de hand te eten, zoals vroeger. Naast het pannenkoekhuis kunt u ook genieten van de prachtige natuur in de omgeving, zoals nationaal park De Veluwezoom met het bekende punt de Posbank. Verder is er het bezoekerscentrum Veluwezoom, waar u exposities kunt bekijken en een tekenhoek voor kinderen is. In recreatiegebied Rhederlaag kunt u ontspannen in de buitenlucht en watersporten. En tot slot kunt u in Rheden een echte Veluwse schaapskudde zien, dankzij de Stichting Rhedense Schaapskudde. Als u op zoek bent naar heerlijke pannenkoeken, moet u bij Pannekoekhuis Strijland zijn in Rheden.

Wil je weten wat Pannekoekhuis Strijland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannekoekhuis Strijland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannekoekhuis Strijland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannekoekhuis Strijland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Pannekoekhuis Strijland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannekoekhuis Strijland

Bezoekers bekeken ook