Openluchtzwembad Rheden

Openluchtzwembad Rheden is een Openbaar zwembad gelegen aan IJsselsingel 7 in Rheden.

Meer informatie over Openluchtzwembad Rheden in Rheden

Het Openluchtbad Rheden is een verwarmd zwem- en recreatiebad waar jong en oud kunnen genieten van zwemplezier. Het zwembad beschikt over twee duikplanken en een 40 meter lange glijbaan. Op de ligweide kunnen bezoekers zonnen en gebruik maken van de airtrampoline. Daarnaast is er een terras waar hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn. Het zwembad is ook toegankelijk voor mindervaliden. Het adres van het Openluchtbad Rheden is IJsselsingel 7, 6991 ZP Rheden.

Wil je weten wat Openluchtzwembad Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Openluchtzwembad Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Openluchtzwembad Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openluchtzwembad Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Openluchtzwembad Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Openluchtzwembad Rheden

Bezoekers bekeken ook