Onze Huisartsen

Onze Huisartsen is een Huisarts gelegen aan Florijnweg 4 in Velp.

Meer informatie over Onze Huisartsen in Velp

Onze Huisartsen is een coöperatie met meer dan 200 huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. Ze ondersteunen en versterken de positie van de huisartsen door middel van ondersteunende diensten, services en opleidingen, zodat de huisartsen meer tijd en aandacht kunnen besteden aan de patiënten. Daarnaast behartigt Onze Huisartsen de belangen van de huisartsen als netwerker en gesprekspartner. De Onze Huisartsen Academie organiseert opleidingen voor de huisartsenzorg en andere eerstelijnszorg in de regio. Ze hebben ook een nieuwsbrief en bieden informatie en nieuws aan voor zorgprofessionals, zoals de ontwikkeling naar een faxloze zorg en een specifiek GGZ-verwijsteam van Pro Persona. Ook zijn er uitbreidingen van werkafspraken met de radiologie.

Wil je weten wat Onze Huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze Huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze Huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze Huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Onze Huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze Huisartsen

Bezoekers bekeken ook