Odin Velp

Odin Velp is een Biologische winkel gelegen aan Parkstraat 2 in Velp.

Meer informatie over Odin Velp in Velp

Coöperatie Odin is een biologische supermarkt die zich inzet voor gentechvrij voedsel. Ze roepen mensen op om een petitie te tekenen om dit te ondersteunen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om biologische boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Ze leveren ook aan bedrijven, scholen en horeca. Voor persoonlijk advies kun je terecht in een van hun winkels. Als lid van Coöperatie Odin kun je boodschappen doen met ledenvoordeel. Ze hebben ook idealen en geloven dat elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze is die de wereld beïnvloedt. Ze bieden ook een groente abonnement aan met verse biologische groenten en fruit van het seizoen. Ze hebben vacatures en mooie aanbiedingen. Daarnaast publiceren ze inspirerend nieuws, lekkere recepten en organiseren ze leuke activiteiten. Ook kun je meedoen aan groente- en fruittassen.

Wil je weten wat Odin Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Odin Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odin Velp

Bezoekers bekeken ook