Notariskantoor Zwanikken

Notariskantoor Zwanikken is een Notaris gelegen aan Vijverlaan 21 in Velp.

Meer informatie over Notariskantoor Zwanikken in Velp

Notariskantoor Zwanikken heeft speciale corona maatregelen genomen en is een all-round notariskantoor voor particulieren en ondernemers. Ze besteden veel aandacht aan de menselijke aspecten en de samenhang van juridische kwesties. Het kantoor is geopend op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 08.45 uur tot 17.15 uur en op vrijdag van 08.45 uur tot 12:30 uur. Ze bieden oriënterende gesprekken en/of nadere kennismakingen aan. Op de tweede dinsdag van de maand is er een gratis spreekuur van 09:00 tot 10:00 uur, waar je maximaal een kwartier gratis een juridische vraag kunt stellen. Er worden administratiekosten in rekening gebracht voor waarborgsommen, boedelgelden en andere gedeponeerde bedragen. Notaris Zwanikken is ook mediator en docent aan de Beroepsopleiding voor het Notariaat. Het notariskantoor maakt deel uit van het Helianthus-netwerk en is sinds 1948 gevestigd aan de Vijverlaan 21 in Velp. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026-3617921 of per e-mail notaris@zwanikken.nl.

Wil je weten wat Notariskantoor Zwanikken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariskantoor Zwanikken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariskantoor Zwanikken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariskantoor Zwanikken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Notariskantoor Zwanikken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariskantoor Zwanikken

Bezoekers bekeken ook