New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Hoofdstraat 153 in Velp.

Meer informatie over New York Pizza in Velp

Je kunt nu inloggen of registreren op de website. Er is een tijdelijke actie met de Italian Sausage & Pepperoni pizza, die tomatensaus, mozzarella, rode ui, pepperoni, worst en knoflookolie op de rand bevat. Let op, de pizzabodem is glutenvrij, maar de pizza kan niet gegarandeerd worden als 100% glutenvrij vanwege de omgeving waarin het wordt bereid. Daarom wordt het aangeduid als glutenvrijarm en zal de pizza niet gesneden worden en sommige toppings zullen niet mogelijk zijn. Verder zijn er ook aanbiedingen voor de Double Tasty pizza met 2 smaken, Four Tasty pizza met 4 smaken, en de mogelijkheid om je eigen pizza samen te stellen met verschillende bodems, sauzen en toppings. Er zijn ook nieuwe pizza's zoals de Pesto Chicken pizza, BBQ Hot & Spicy pizza, Green Veggie Delight pizza, Garlic Chicken & Spinach pizza, Banana Pepper(oni) pizza, Caprese pizza, Zwarte Truffel pizza, Margherita pizza, Margherita di Bufala pizza, 4 Cheese pizza en Hete Kip pizza.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook