Nails 'n Stuff

Nails 'n Stuff is een Nagelstudio gelegen aan Emmastraat 9 in Velp.

Meer informatie over Nails 'n Stuff in Velp

In het mooie winkelstraatje van Velp bevindt zich Nails 'n Stuff, een nagelgroothandel en nagelsalon. Hier kun je niet alleen terecht voor het laten zetten van nagels, maar ook voor het volgen van cursussen tot nagelstyliste en het kopen van producten voor je eigen nagelstudio. De eigenaresse van de salon, Jeanette, is gepassioneerd over haar vak en ontvangt dagelijks klanten in haar salon. Naast het zetten van natuurlijk uitziende nagels, biedt ze ook trendy kleuren en nailart aan. Bij Nails 'n Stuff kun je ook producten kopen voor je eigen salon, aangezien ze een officiële Magnetic dealer zijn. Ze bieden een breed assortiment aan professionele producten aan, zoals gelpolish en penselen. Daarnaast is Jeanette ook een officiële Magnetic-trainer en geeft ze verschillende cursussen, van de Allround Opleiding voor beginners tot de Perfectie Training voor gevorderde nagelstylisten. Je kunt contact opnemen met Nails 'n Stuff via de website en je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Nails 'n Stuff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nails 'n Stuff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nails 'n Stuff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nails 'n Stuff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Nails 'n Stuff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nails ’n Stuff

Bezoekers bekeken ook