Mike Klein Gebbink HomeCooking

Mike Klein Gebbink HomeCooking is een Restaurant gelegen aan Willemstraat 74 in Velp.

Meer informatie over Mike Klein Gebbink HomeCooking in Velp

Chef-kok Mike Klein Gebbink is gespecialiseerd in het bezorgen van smaakbelevingen bij u thuis of op locatie. Met zijn culinaire creaties, gemaakt van de mooiste en vaak biologische ingrediënten van het seizoen, weet hij zijn gasten te verrassen en te imponeren. Mike Klein Gebbink is al jaren actief in het vak en heeft gewerkt bij gerenommeerde restaurants en onder begeleiding van bekende leermeesters. Zijn passie voor koken en het creëren van pure smaken is duidelijk te proeven in zijn gerechten. Hij kookt altijd met het beste wat de natuur te bieden heeft en weet zijn gasten keer op keer te verbazen en tevreden te stellen.

Wil je weten wat Mike Klein Gebbink HomeCooking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mike Klein Gebbink HomeCooking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mike Klein Gebbink HomeCooking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mike Klein Gebbink HomeCooking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Mike Klein Gebbink HomeCooking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mike Klein Gebbink HomeCooking

Bezoekers bekeken ook