Meneer Pos

Meneer Pos is een Bed & Breakfast gelegen aan Rozendaalselaan 60 in Velp.

Meer informatie over Meneer Pos in Velp

Bij Meneer Pos ben je van harte welkom voor een overnachting, inclusief ontbijt of een heerlijke lunch. Ook kan je in de namiddag gezellig langskomen voor een drankje met een hapje. De lunchroom is geopend van 9:00 tot 18:00 uur, maar op maandag en dinsdag is de lunchroom gesloten. Op vrijdag 24 november is er een Chef's dinner waarbij een topchef een 4-gangen verrassingsmenu zal bereiden. Als je dit niet wilt missen, kan je alvast een tafel reserveren door te bellen naar 026 361 00 33 of het formulier in te vullen. Als je wilt overnachten bij Meneer Pos, kan je terecht op Rozendaalselaan 60 in Velp.

Wil je weten wat Meneer Pos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meneer Pos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meneer Pos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meneer Pos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Meneer Pos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meneer Pos

Bezoekers bekeken ook