Me & MRS. P

Me & MRS. P is een Restaurant gelegen aan Wilhelminastraat 21 in Velp.

Meer informatie over Me & MRS. P in Velp

Bij Me & Mrs. P ben je welkom voor verschillende gelegenheden, zoals werken, lunchen, cocktails drinken, familiediners en datenights. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en je thuis kunt voelen. Je wordt bediend door vriendelijk personeel en kunt genieten van heerlijk eten. Of je nu komt borrelen op vrijdagmiddag, ontspant op een luie zondag of geniet van een intiem diner voor twee, het kan allemaal bij Me & Mrs. P. Reserveren wordt aanbevolen, maar ook wandel je zo binnen. Er is altijd een allergenenkaart aanwezig en er zijn opties voor veganisten en vleesliefhebbers. Daarnaast zijn ze geopend op beide kerstdagen en kun je vanaf 21 november de kerstmenukaart opvragen. De openingstijden variëren per dag, maar ze zijn gesloten op specifieke dagen zoals kerstavond en oud- en nieuwjaarsdag. Je kunt hun Instagram checken voor kleurrijke en creatieve content. Het adres en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Me & MRS. P verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Me & MRS. P of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Me & MRS. P? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Me & MRS. P het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Me & MRS. P reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Me & MRS. P

Bezoekers bekeken ook