Mado Plaza

Mado Plaza is een Cafetaria gelegen aan Churchillplein 72 in Velp.

Meer informatie over Mado Plaza in Velp

Mado Plaza is een restaurant in Velp dat een breed scala aan gerechten aanbiedt. Ze hebben verschillende acties, zoals familiepakketten voor 3, 4 en 5 personen. Daarnaast hebben ze ook friet en gezinszakken met verschillende sauzen, snacks zoals kroketten, frikandellen en loempia's, en mini snacks zoals kipnuggets en bitterballen. Ze serveren ook döner en shoarma, warme lunches zoals hamburgers en uitsmijters, salades en schotels zoals saté schotel en spare-ribs schotel. Ze hebben ook verschillende actiepakketten en beker sauzen. Voor drankjes bieden ze onder andere frisdranken, milkshakes en bier aan. Je kunt je bestelling plaatsen via hun website of contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Mado Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mado Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mado Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mado Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Mado Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mado Plaza

Bezoekers bekeken ook