M.C. Koenders, huisarts

M.C. Koenders, huisarts is een Huisarts gelegen aan Rozendaalselaan 34-2 in Velp.

Meer informatie over M.C. Koenders, huisarts in Velp

Onbezorgd magazine is uit en staat vol met informatie over gezondheid en welzijn. EenPlus werkt samen met zorgverleners in Velp en Rozendaal om de beste zorg te bieden op basis van de visie van Positieve Gezondheid. Er zijn verschillende zorgprogramma's beschikbaar, zoals Domi-ster voor ouderen die zelfstandig willen blijven wonen en Gecombineerde Leefstijlinterventie voor mensen die willen afvallen. Ook zijn er samenwerkingspartners zoals de gemeente Rheden, Incluzio en Menzis. Meer informatie en hulp is beschikbaar voor wie dat nodig heeft. Daarnaast wordt er nieuws uit de regio gedeeld, zoals een open dag bij Innoforte en tips bij hitte van de GGD. Tot slot wordt vermeld dat Rijnstate Velp zal sluiten en dat een aantal poliklinieken zullen verhuizen.

Wil je weten wat M.C. Koenders, huisarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M.C. Koenders, huisarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M.C. Koenders, huisarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.C. Koenders, huisarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar M.C. Koenders, huisarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M.C. Koenders, huisarts

Bezoekers bekeken ook