Lomar Sportvilla

Lomar Sportvilla is een Sportschool gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 89 a in Dieren.

Meer informatie over Lomar Sportvilla in Dieren

Welkom op de website van Lomar Sportvilla, de sportschool in Dieren waar je echt fit kunt worden. Bij Lomar Sportvilla krijg je persoonlijke begeleiding, met een intake, een persoonlijk trainingsplan en indien nodig voedingsbegeleiding op maat. Daarnaast biedt de sportschool meer dan 21 verschillende groepslessen, zowel binnen als buiten, en ervaren instructeurs op het gebied van fitness, personal training en leefstijl. Lomar Sportvilla heeft een breed aanbod aan sportmogelijkheden, waaronder personal training, groepslessen, outdoor training en het X-Fittt-programma. Je kunt bij de sportschool terecht voor verschillende doelen, zoals meer energie, afvallen en in balans komen. Of je nu wilt fitnessen, groepslessen wilt volgen, personal training wilt doen, buiten wilt trainen, aan X-Fittt wilt deelnemen of aandacht wilt besteden aan body & mind, bij Lomar Sportvilla kan het allemaal. De sportschool wordt geprezen door haar leden vanwege de persoonlijke benadering, het deskundige personeel en de motiverende sfeer. Als je interesse hebt, kun je starten met een gratis proefweek bij Lomar Sportvilla in Dieren.

Wil je weten wat Lomar Sportvilla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lomar Sportvilla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lomar Sportvilla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lomar Sportvilla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Lomar Sportvilla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lomar Sportvilla

Bezoekers bekeken ook