Lentink Fietsen & Zo

Lentink Fietsen & Zo is een Scooterwinkel gelegen aan Semmelweisstraat 1A in Dieren.

Meer informatie over Lentink Fietsen & Zo in Dieren

Bij Fietsen & Zo kunt u terecht voor onderhoud aan uw fiets, een haal- en brengservice, en een groot assortiment aan fietsproducten. Ze hebben ook een selectie van nieuwste producten, zoals een Sym Spiegel brf R mio chroom, een Tomos Kickstarter-veer A35, en een Tornado freestyle balhoofdstel. Daarnaast bieden ze ook nieuwe fietsen aan, met functies zoals goed grip, 6 versnellingen, een vernieuwde accu, en een dynamo. U kunt langskomen in hun winkel in Dieren, waar ze gevestigd zijn in de voormalige brandweerkazerne. De contactgegevens en openingstijden van de winkel zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat Lentink Fietsen & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lentink Fietsen & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lentink Fietsen & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lentink Fietsen & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Lentink Fietsen & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lentink Fietsen & Zo

Bezoekers bekeken ook