Leander Hairdressers Dieren

Leander Hairdressers Dieren is een Kapper gelegen aan Wilhelminaweg 78 in Dieren.

Meer informatie over Leander Hairdressers Dieren in Dieren

Salon Leander is een moderne en trendy salon in Dieren en Zutphen, die bekend staat om kwaliteit, beleving en empathie. Het gespecialiseerde team van haarstylisten staat klaar om het beste uit je haar te halen. Daarnaast zijn er verschillende abonnementen beschikbaar, cursussen voor (aanstaande) kappers en diverse kleurbehandelingen. Er zijn ook speciale services voor krullen en zowel dames als heren kunnen terecht voor diverse behandelingen. Er zijn verschillende klantrecensies te lezen, waarin onder andere Petra, Olga en Yosha hun ervaringen delen. Verder is er nieuws over Leander in vakbladen, een haarwerk voor mannen en trainingen. Ook worden de teams van Leander voorgesteld, met onder andere Cheyenne, Noa, Roxanne en Kaylee. Tot slot zijn er positieve reviews van klanten, waarin Elisa en haar team worden geprezen om hun kwaliteit en gezelligheid.

Wil je weten wat Leander Hairdressers Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leander Hairdressers Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leander Hairdressers Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leander Hairdressers Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Leander Hairdressers Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leander Hairdressers Dieren

Bezoekers bekeken ook