Landwinkel De Munnikenhof

Landwinkel De Munnikenhof is een Winkel gelegen aan Brinkweg 30 a in Rheden.

Meer informatie over Landwinkel De Munnikenhof in Rheden

Welkom in onze Landwinkel! Helaas zijn we op bepaalde feestdagen gesloten, zoals Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei. Ook op andere feestdagen die op zondag of maandag vallen zijn we normaal gesloten. Maar geen zorgen, we zijn gewoon open tijdens de coronapandemie! Als je liever je bestelling laat bezorgen of direct wilt ophalen zonder te wachten, kan dat ook. Klik hier voor meer informatie over bestellen, bezorgen en ons assortiment. Heb je cadeaupakketten nodig? In onze winkel verkopen we niet alleen onze eigen landwinkel producten, maar ook producten van andere boerderijen en kleine ondernemers. Kom langs en beleef het landwinkelen op de boerderij!

Wil je weten wat Landwinkel De Munnikenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel De Munnikenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel De Munnikenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel De Munnikenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Landwinkel De Munnikenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel De Munnikenhof

Bezoekers bekeken ook