KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd)

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolpad 3 in Dieren.

Meer informatie over KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd) in Dieren

KSH Kinderopvang is een organisatie die kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang aanbiedt. Ze hebben 35 vestigingen in Nederland met ervaren medewerkers die klaarstaan om voor kinderen van 0 tot 13 jaar te zorgen. Ze bieden ruime openingstijden, biologische en verantwoorde maaltijden, diverse workshops en flexibele opvang. In de kinderdagverblijven voor kinderen van 0 tot 4 jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd en werken enthousiaste pedagogische medewerkers. Op de Kidsclubs, de buitenschoolse opvang, is er altijd wat te doen, ook in de schoolvakanties. Op de peuteropvang bereiden ze kinderen voor op de basisschool en stimuleren ze actief de ontwikkeling. De kosten voor de kinderopvang zijn inclusief luiers, voeding, workshops en activiteiten. KSH Kinderopvang wordt gewaardeerd om hun persoonlijke en vriendelijke benadering, passie voor het vak, meedenken met ouders en de goede klik met de kinderen. Ze zorgen voor een fijne sfeer en een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen. KSH Kinderopvang is gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Dieren en Rotterdam.

Wil je weten wat KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Boomgaard (Zd)

Bezoekers bekeken ook