KSH Kinderdagverblijf De Akker

KSH Kinderdagverblijf De Akker is een Kinderdagopvang gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 13e in Dieren.

Meer informatie over KSH Kinderdagverblijf De Akker in Dieren

KSH Kinderopvang is een organisatie die actief is in kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ze hebben 35 vestigingen in meerdere steden in Nederland en bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. De openingstijden zijn ruim en er worden biologische en verantwoorde maaltijden aangeboden. Daarnaast worden er gedurende het jaar diverse workshops georganiseerd en zijn er pedagogische medewerkers aanwezig. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er een kinderdagverblijf met verschillende activiteiten en enthousiaste medewerkers. Op de Kidsclubs, de buitenschoolse opvang, is er altijd wat te doen, ook in de schoolvakanties. Op de peuteropvang wordt het kind voorbereid op de basisschool en gestimuleerd in de ontwikkeling. De kosten zijn inclusief luiers, voeding, workshops en activiteiten. KSH Kinderopvang is persoonlijk, vriendelijk en heeft passie voor het vak. Ze denken altijd mee met de ouders en zorgen goed voor de kinderen.

Wil je weten wat KSH Kinderdagverblijf De Akker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KSH Kinderdagverblijf De Akker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kinderdagverblijf De Akker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kinderdagverblijf De Akker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar KSH Kinderdagverblijf De Akker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KSH Kinderdagverblijf De Akker

Bezoekers bekeken ook