Koninklijke Gazelle

Koninklijke Gazelle is een Fabrikant gelegen aan Wilhelminaweg 8 in Dieren.

Meer informatie over Koninklijke Gazelle in Dieren

Gazelle is een bekend fietsmerk dat al meer dan 130 jaar kwaliteitsfietsen maakt. Ze hebben een focus op innovatie en kwaliteit. Gazelle maakt elektrische fietsen en stadsfietsen voor verschillende soorten gebruik. In hun fabriek in Dieren, Nederland, worden jaarlijks ongeveer 300.000 fietsen geproduceerd. Het monteren en controleren van de fietsen gebeurt door ongeveer 25 vakmensen per fiets. Als je geïnteresseerd bent in een Gazelle-fiets, kun je de winkelvoorraad controleren bij een fietsenwinkel in de buurt. Daarnaast biedt Gazelle ook persoonlijk fietsadvies in hun E-bike Testcenters en online via de Fiets Keuzehulp. Enkele populaire modellen van Gazelle zijn de Avignon, Ultimate Speed, Medeo en Chamonix. Gazelle staat bekend om hun goede service en je kunt gemakkelijk online bestellen en betalen.

Wil je weten wat Koninklijke Gazelle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koninklijke Gazelle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koninklijke Gazelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koninklijke Gazelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Koninklijke Gazelle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koninklijke Gazelle

Bezoekers bekeken ook