Kinamare fysiotherapie

Kinamare fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Ericaplein 9 in Dieren.

Meer informatie over Kinamare fysiotherapie in Dieren

Begin 2022 heeft Kinamare Fysiotherapie de praktijk Fysioplein9 overgenomen. Het team en de behandelingen blijven hetzelfde, alleen is er een wisseling in de leiding. De fysiotherapeuten van Kinamare hebben veel ervaring en bieden persoonlijke aandacht aan hun patiënten. De fysiotherapeut behandelt klachten om deze te verminderen en/of de belastbaarheid te verhogen. Dit kan onder andere door oefentherapie, medical taping, dry needling en lymfedrainage. Als u niet naar de praktijk kunt komen, kan de fysiotherapeut ook bij u thuis komen, maar dit gebeurt alleen in overleg met de arts. Bekijk de website voor meer informatie en aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

Wil je weten wat Kinamare fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinamare fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinamare fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinamare fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Kinamare fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinamare fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook